5x kookboeken voor echte mannen

2K

Kookboeken voor mannen

Dagelijks komen er nieuwe kookboeken uit in alle soorten en maten. Foodhunting selecteerde 5 goede kookboeken die zeker niet misstaan in de keuken van de man die van serieus keuken houdt.

Natuurlijk barst het van de kookboeken die interessant zijn voor de kokende man, maar hieronder heb ik een lijstje met boeken voor je gemaakt die op mijn koekboekenplank staan. Of die daar zeker nog op zouden mogen komen te staan.

1. Smokey goodness

Jord Althuizen – 29,99

Barbecueën is al een tijdje ontzettend hot, mede door de boeken van pitmaster Jord Althuizen. Verdiep je verder in de kunst van het echte barbecueën. Laat de kant-en-klare gemarineerde pakketten van de supermarkt voor wat ze zijn en maak echt lekkere dingen op de barbecue.

Bekijk hier

2. The Hairy Bikers’ Meat Feasts

The Hairy Bikers – €21,90

Met 120 recepten is dit kookboek een parel voor de vleesliefhebber. Met vleesrecepten van over de hele wereld kun je er weer even tegen aan met dit boek. Je vindt in dit boek niet alleen recepten voor grote stukken vlees, maar ook stoofpotten, pastei etc.

Bekijk hier

3. Pastei & Paté – recepten van het Franse platteland

Stefane Reynaud – €27,95

Zonder vleesmolen begin je niet zoveel met dit boek, maar als je er een hebt/aanschaft kun je helemaal los met fantatastische recepten voor pasteien en patés. Je maakt met deze gerechten hoe dan ook indruk op je gasten.

Bekijk hier

4. GQ Mannenkookboek

GQ Magazine – diverse topchefs – €19,90

Het GQ Mannenkoekboek is een verzameling van de recepten die bekende mannelijke topchefs de afgelopen jaren voor het GQ magazine hebben gemaakt. Hierdoor bevat het boek zeer diverse recepten.

Bekijk hier

5. The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

René Redzepi – €27,99

The Noma Guide to Fermentation is hét nieuwe standaardwerk over fermenteren. Al jarenlang verdiepen ze zich bij het wereldberoemde restaurant Noma in het proces van fermenteren. Zij delen nu alle kennis met de thuiskok die zij hebben opgedaan over fermenteren. In het boek vind je dus veel nieuwe fermentatie technieken en duidelijke recepten om zelf mee aan je slag te gaan. Allerlei producten komen aan de orde: niet alleen groente en fruit, ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. René Redzepi neemt je mee in de wereld van het fermenteren.

Bekijk hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Foodhunting Italia © Copyright 2021. All rights reserved.
Close