FH eet bij… Braai Amsterdam

7

Zo op het dieptepunt van de winter verlang ik erg naar de lange zomeravonden waarop je heerlijk kunt barbecueën tot ’s avonds laat. Maar goed, zover is het nog lang niet, maar er is een goed alternatief om toch een lekker stukje vlees van de barbecue te eten: Braai Amsterdam.

Braai Amsterdam

Vlak naast het Westerpark vind je het barbecue restaurant Braai Amsterdam, geïnspireerd op de Zuid Afrikaanse braai. Dat gaat namelijk niet zomaar over een beetje vlees op de grill gooien, maar het is vooral ook een sociaal samenzijn van vrienden en familie. Nu hou ik toevallig van een lekker stukje vlees én van gezelligheid. Dat moet dus wel goed komen!

Op de kaart van Braai staan allerlei aansprekende barbecuegerechten, zoals burgers, poussin, spareribs en varkensbuik. Je kunt de gerechten los bestellen, maar het fijne is echter dat je met je tafelgenoten ook een schaal met allerlei vlees- en groente van de barbecue kunt nemen. Nu weten jullie dat ik niet zo’n fan ben van shared dining, maar hier is het zeker geen straf om te delen!

Beste gerecht

Eigenlijk kan ik bijna niet kiezen tussen de heerlijke malse poussin, de pork ribs en de varkensbuik. Dat doe ik dus ook niet, want dat hoeft lekker niet. Alle gerechten zijn van uitstekende kwaliteit en vol van smaak. En dan te bedenken dat je voor dit alles slechts €17,- per persoon betaalt!

Foto: Braai Amsterdam
Platter to share. Foto: Braai Amsterdam

Minder

Wij hadden net een grote groep voor ons die een plank van twee meter vol met lekkers bestelde. Daarom duurde het wel lang voor ons eigen eten op tafel stond. Waarschijnlijk hadden we pech en gelukkig is het een heel sympathieke zaak en bevonden we ons in goed gezelschap.

Bijzonder

Je bestelt aan tafel en krijgt een pieper. Als je eten klaar is gaat je pieper af en kun je je dienblad met eten afhalen bij de open keuken.

Ook bijzonder is dat je korting krijgt op de rekening als je vroeg komt voor het diner. Dit kan oplopen tot 30% op de rekening!

Meer informatie

www.braaiamsterdam.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Foodhunting Italia © Copyright 2021. All rights reserved.
Close