De drie lekkerste kookboeken voor het najaar

670

Hoewel de zomer officieel nog niet helemaal is afgelopen, lijkt het toch op dat de herfst gewoon al is begonnen. Jammer natuurlijk dat de zomer voorbij is, maar qua eten kijk ik er stiekem ook wel weer naar uit. Ik vind de gerechten in de winter en herfst namelijk vaak veel lekkerder. Lange donkere avonden met een lekkere stoofpot of een mooi groot stuk vlees, vergezeld van een glas mooie volle rode wijn. Om ook in het najaar weer helemaal goed beslagen ten ijs te komen in de keuken, heb ik ik voor jou de drie lekkerste kookboeken geselecteerd voor het najaar. Zie hier!

1. Koken met Karin – Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek

De meest populaire kant-en-klaargerechten handig bij elkaar, maar dan zelfgemaakt. Van erwtensoep tot boeuf stroganoff, van kip tandoori tot Hollandse stamppotjes. Heerlijk om zelf te maken en je hoeft er vaak helemaal geen uren voor in de keuken te staan.

Bekijk hier

2. Yotam Ottolenghi – Sweet

We kennen Yotam Ottolenghi natuurlijk allemaal van zijn bekende kookboeken zoals Plenty, Jerusalem en Nopi. Ik heb zelf ooit eens oudejaarsavond gegeten bij zijn restaurant Nopi in Londen en dat was fantastisch. Met zijn nieuwe kookboek Sweet richt Ottolenghi zich nu volledig op de desserts!

Bekijk hier

3. Jord Althuizen – Smokey Goodness 2

Hoewel het einde van de zomer in zicht is, gaat de echte carnivoor natuurlijk gewoon door met barbecueën. En dan komt het goed uit dat BBQ-koning Jord Althuizen een tweede deel gepubliceerd heeft van zijn bekende boek Smokey Goodness, waarbij hij zijn BBQ-ervaringen van zijn reis door Zuid-Amerika heeft opgetekend.

Bekijk hier

Heb jij nog goede tips?

Jij hebt vast ook nog tips voor goede kookboeken die dit najaar niet mogen ontbreken op jouw aanrecht. Heb je een goede tip, drop die dan even in de comments hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Foodhunting Italia © Copyright 2021. All rights reserved.
Close