Vijf foodfestivals die je niet mag missen in juli

240

Vijf foodfestivals die je niet mag missen in juli

De zomer staat weer bol van grote en kleine foodfestivals. Foodhunting maakt voor de maand juli weer een selectie van vijf foodfestivals/food events die een bezoekje waard zijn. Naar welk foodfestival ga jij?!

Japies Hof

Zaterdag 2 juli 2016, tickets volwassen €21,50

Een nieuw foodfestival in town: Japies Hof op het terrein van de Jaap Edenbaan. Bekende (sterren-)chefs laten hun kunsten zien en er zijn bijvoorbeeld interessante foodtalks. Japies Hof is naast foodfestival, vooral ook een familiefestival met veel live-muziek en van alles te doen voor kinderen.

www.japieshof.nl
Japies Hof
Radioweg 64
1098NJ Amsterdam

Oedipus International Beer Festival

Zaterdag 2 & zondag 3 juli, tickets €20, inclusief 5 tokens + proefglas

Op 2 en 3 juli organiseert Oedipus het eerste Oedipus International Beer festival in en rond hun brouwerij in Amsterdam Noord. In totaal zijn er 17 brouwerijen aanwezig (o.a. uit de Verenigde Staten, Noorwegen, Zweden, Groot Brittannië, België etc.). Naast bier is er ook eten en live muziek

www.oedipus.com
Gedempt Hamerkanaal 85
1021 KP Amsterdam

Worst day 2016

Zaterdag 9 juli, toegang gratis

De bekende hoofdstedelijke worstmakers Brandt & Levie organiseren een nieuwe editie van de Worst Day in hun hoofdkwartier in de Amsterdamse Houthavens. Uiteraard staat worst centraal, maar er staat meer op het menu. Er is muziek en een barbecue van 3×3 meter!

www.brandtenlevie.nl
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam

Sloten Bier Festival

Zaterdag 16 juli

Diep in Amsterdam West wordt weer het Sloten Bier Festival georganiseerd. Ook deze keer zijn er weer de nodige lokale brouwers aanwezig om hun gerstenat te laten proeven.

https://www.facebook.com/slotenbierfest/
Sloten Bier Festival
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

Neighbour Food Market

Zondag 17 juli, toegang gratis

Op het Westergasterrein vindt in juli weer de Neighbour Food Market plaats. Producenten van binnen en buiten Amsterdam, zoals worst- en kaasmakers, brengen hun delicatessen weer aan de man. Er is trouwens niet alleen een foodmarket, maar het  is tevens ook een curiosamarkt!

http://neighbourfood.nl/market/
Westergasfabriek Amsterdam

Foodfestivals in augustus?

Heb jij een tip voor leuke foodfestivals in augustus? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht!

Join the Conversation

  1. Ik heb nog wel een leuke tip voor een Foodfestival, het Foodfestival aan de Zaan in Wormerveer op vrijdag 8 juli a.s. Gratis toegang en 80 foodtrucks en kramen op het mooiste stukje aan de Zaan. Ook 24 kitchen komt opnames maken voor het programma the foodtruck challenge. Zie de Facebookpagina foodfestivalaandezaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Foodhunting Italia © Copyright 2021. All rights reserved.
Close