Broodje met tonijn pesto en mozzarella uit de oven
Recept afdrukken

Ciabatta met tonijn, pesto en mozzarella uit de oven

Deze ciabatta met tonijn, pesto en mozzarella uit de oven is een makkelijk broodje om te maken en heerlijk voor de lunch.
Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd5 min
Totale tijd10 min
Gang: Lunch
Keuken: Italiaans
Trefwoord: broodje, lunch, vis
Porties: 2 personen
Pin recept!

Ingrediƫnten

  • 1 ciabatta
  • 1 blikje tonijnstukken op water
  • 1 bol mozzarella
  • pesto
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven op 200 graden. Snij de ciabatta in twee stukken en snij de beide helften doormidden. Besmeer alle stukken met wat pesto.
  • Pluk de tonijn in blik een beetje uit elkaar en verdeel over de stukken ciabatta.
  • Verdeel de bol mozzarella in vier stukken en scheur ieder stuk mozzarella in kleinere stukjes. Beleg de stukken ciabatta als laatste met de mozzarella.
  • Leg de stukken ciabatta op de bakplaat en bak ongeveer 5 minuten totdat de mozzarella wat is gesmolten en een beetje een goudbruine kleur begint te krijgen
  • Haal uit de oven en bestrook met wat peper en eventueel nog wat zout en serveer. Buon appetito!