Sunday Roast nr. 1 – Gevulde pasta, lamsbout uit de oven en perenclafoutis

3

Afgelopen zondag stond de eerste officiële Foodhunting Sunday Roast op het programma. Oftewel lekker met familie en vrienden een hapje eten en een beetje in de pannen roeren op de zondagmiddag. Omdat de eettafel niet groter is, omdat ik ook geen complete keukenbrigade heb en natuurlijk vooral om een beetje hard-to-get te spelen, stonden er deze keer acht borden op tafel. Ok, een hapje eten dekt de lading misschien niet, want als we gaan koken gaan we ook echt koken.

Deze keer stond op het menu:

Voor ieder gerecht van de Sunday Roast heb ik een aparte blogpost aangemaakt.

Foto’s met grote dank aan BA fotografie!

Perzische lamsbout

Perzische lamsbout met couscous

Vulling van pompoen en ricotta

Vulling van pompoen en ricotta

Pasta maken

Pasta maken met de pastamachine

Peren clafoutis

Peren clafoutis

Perzische lamsbout uit de oven

Perzische lamsbout uit de oven met granaatappelmelasse en couscous

Gevulde pasta

Gevulde pasta met pompoen, salie en ricotta

Print pagina
Share.

Over de auteur

Arnoud - foodblogger - man met de pan - houdt van koken - schrijven - uit eten gaan - vleeseter, maar eet ook vaak vega - communicatieadviseur - wielrennen (althans heeft racefiets) - hardlopen

3 reacties

    • Ja erg jammer dat jullie er deze keer niet bij konden zijn. Maar… gelukkig was dit de eerste keer en volgen er wat mij betreft nog vele edities. 🙂 Ik nodig jullie uiteraard uit voor de volgende keer!