Tiramisu: het originele recept voor tiramisu
Het is eigenlijk wel bijzonder dat wij in al die jaren nog nooit het recept voor tiramisu op onze website hebben gezet. We hebben we …
Het is eigenlijk wel bijzonder dat wij in al die jaren nog nooit het recept voor tiramisu op onze website hebben gezet. We hebben we …
Een van onze favoriete recepten met tuinbonen is het Italiaanse recept voor tuinbonen met geitenkaas en munt. Dit recept is supereenvoudig te maken en is …
Een hele beroemde Italiaanse taart die we echt al heel lang wilden bakken is de pastiera Napoletana. Deze klassieke taart met onder andere sinaasappel, geconfijt …
Casatiello Napoletano is een hartig, traditioneel paasbrood uit Napels, gevuld met salami, ham en kaas en vaak versierd met eieren in de schil.
Een van onze favoriete pizza toppings is de pizza met blauwe kaas en jalapeno. Misschien niet een klassiek Italiaanse topping, maar deze pizza bianca is wel echt een vegeterische topper!
Heerlijke pasta alla Siciliana met aubergine, tomaat, ansjovis en basilicum. Een zuiderse klassieker boordevol mediterrane smaak.
Voor ons is cannelloni typisch een gerecht waar we heel erg dol op zijn, maar eigenlijk veel te weinig maken. Daar brengen we graag verandering …
Aardappelsalade is een gerecht dat in talloze varianten over de hele wereld wordt bereid. Deze keer geven we je ons recept voor een heerlijke Italiaanse aardappelsalade met met ansjovis, kappertjes en olijven. Een topper als bijgerecht bij je barbecue of een buffet.
Wil je thuis genieten van authentieke, knapperige pizza’s? In deze blog delen we tips voor het kiezen van de perfecte pizzaoven!
Deze Italiaanse rabarbertaart combineert de frisse, lichtzure smaak van rabarber met een heerlijk krokante korst en banketbakkersroom. Een perfect balans tussen zoet en zuur. Serveer eventueel met een bolletje vanille-ijs. Buon appetito!